Pharmatech Training is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van cursussen op het gebied van kwaliteitszorg en Goede Manieren van Produceren.

Ons bedrijf heeft reeds vele opleidingen en trainingen verzorgd voor bedrijven, instituten en universiteiten in binnen- en buitenland. Onze cursusleiding beschikt over veel praktijkervaring, op verschillende niveaus en heeft bovendien het vermogen om de aanwezige kennis op een effectieve wijze over te brengen.
Wij besteden veel aandacht aan de opzet van onze opleidingen en hebben voor al onze opleidingen een aantal basisdoelstellingen geformuleerd. Deze doelstellingen zijn kenmerkend voor al onze cursussen.
Kwaliteit staat natuurlijk ook hier voorop en daarnaast de praktische gerichtheid (leren denken, van denken naar doen, van beleid naar handelen). Bovendien geldt: samen leren, samen innoveren (wij verwachten een eigen inbreng van de cursisten).

Natuurlijk actualiseren wij onze cursussen aan de hand van de laatste regelgeving en trends op het gebied van kwaliteitszorg en GMP.

Op de informatiepagina van Pharmatech Training geven wij u een indruk van de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van opleidingen.
 


   

ADRES CONTACTFORMULIER

Hogebrinkerweg 3
3871 KM Hoevelaken
Netherlands
tel.: +31(0)33-258 07 77
info@pharmatech.nl

Heeft u vragen over Pharmatech?